Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Nove obchodné a kancelárske priestory na prenájom!!!

Interné ID: 5545784
Ulica: 29. Augusta
Obec: Zvolen
Okres: Zvolen
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Obchodné priestory
Iné:
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom komerčné a prevádzkové priestory Zvolen, 29. Augusta. Stav objektu: vo výstavbe. Výhody: luxusný.
Polyfunkčná budova je dvojpodlažný, čiastočne podpivničený objekt ktorého výstavba aktuálne prebieha. Predpokladaný termín ukončenia výstavby je november 2023. Objekt je situovaný na ulici 29. augusta v centrálnej mestskej časti mesta Zvolen, vzdialený len 90 metrov od námestia SNP (hlavné námestie).
Nosné a obvodové steny objektu sú vyhotovené ako monolitické železobetónové a pórobetónové z tvárnic Ytong. Interiérové steny sú z pórobetónových tvárnic. Strecha je vyhotovená ako drevený krov s krytinou z pozinkovaného plechu. Výplne otvorov tvoria hliníkové presklené steny, okná a dvere. Objekt má pôdorysný tvar obdĺžnika o rozmeroch 24,70 m x 13,20 m, úžitková plocha objektu je celkom 916,00 m2.
Vstup do objektu je zapustený, situovaný od ulice 29. augusta zo severnej strany pozemku.
• I. podlažie je navrhnuté ako priestory pre obchod a služby
• II. podlažie a podkrovie sú navrhnuté ako kancelárske priestory
• Suterénne priestory sú navrhnuté ako technické a skladové priestory
________________________________________
Parkovanie
Parkovacie plochy sú situované pred budovou v počte 9 státí so šikmým radením a z toho 1 parkovacie státie pre osoby s obmedzenou schopnosťou pohybu. Zastavaná plocha parkovacích státí je 104,00 m2.
TEL: 0905119200

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
nedokončený
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme